quick!

i'm officially at putrajaya. hmm, jadi warga wilayah pula lah ye :-) masa berjalan sangat pantas, banyak hal dan macam2 dugaan~

alhamdulillah walaupun tercampak kat tempat yang asing (ceh, asing ke?) rasanya boleh sesuaikan diri. namun sedikit kecewa kerana tak dapat online hari2. ini pun berharap pada wireless mr x. hehehe :-)

hari pertama masuk rumah aka bilik sewa, ok lah feel dia. takde lah rasa cam pelik2. housemate pun ok, adik2 (terasa tua ai). bilik, cukuplah untuk orang bujang. hehehe~

hari pertama kerja, dikejutkan dengan berita pemergian seorang lecturer masa kat ukm dulu: dr ayub. semoga roh beliau ditempatkan bersama orang2 yang beriman. amin. berbalik pada cerita hari pertama kerja, wah bukan main banyak form nak isi. pening-pening. nasib baik jumpa dayah. takde lah rasa cam alien kat presint 3 ni. keke. seat pun ok, nampak view istana kehakiman lagi. sempatlah kalau nak layan2 jiwa :-p

oh, sempat pula berbuka ngan cik net hari ni. penat betul dibuatnya! apapun welcome to putrajaya and new life. semoga semuanya berjalan dengan baik dan lancar :-)

p/s: buat masa ni ai stop kat dulu jualan detoxi: pad memandangkan pejabat pos pun tak tau kat mana. hehehe

5 comment:

Rizman said...

Dpt kerja kat sana ke ape?

Salbiah bt Karim said...

keje kat kementerian mana asie? pejabat pos ade area perbadanan putrajaya tu, dekat area maybank, belah belakang sket.

.::WaNiE::. said...

uiksss

lama benar aku tk dtg sini yeh

fazz said...

weiii!!! nak gak berbuke same.

asilahkassim said...

rizman: yup, alhamdulillah
sal: ahah, dekat dah tu. aku kat sebelah bangunan je
wanie: tau takpe
fazek: ahad ni ok?

Powered by Blogger.