kek dah licin, lupa amik gambar. kecewa dibuatnya!

cuba resepi kek coklat dari blog nanee aka mrs dayat. pergh memang lazat. tapi kali ni, sempat buat adunan kek coklat je, part cream tak sempat nak buat :-p

intai2 lah page nanee di Sugar 'n' Spice, kalau rajin cubalah sendiri resepi "death by chocolate cake" gerenti sedap. memang moist dan nyum2, ramai yang puji keenakan nya! terima kasih banyak2 nanee, kek ni memang marvelous!!

p/s: ai guna method kukus. kek memang lembut dan moist :-)

2 comment:

Nanee Hamid said...

laa..mane kek nye asi oit??ahahaha...

asilahkassim said...

adoi sedap sangat lupa nak snap. lenkali lah. hehe

Powered by Blogger.