x-ray, kenapa perlu lelaki? ah!

pagi ni me pergi buat x-ray kat hospital, dah lama tak buat x-ray, dalam 5 tahun! erk~


korang tau lah bila nak buat x-ray ni semua baju-baju kena tanggal. kena pakai baju putih hospital. haish, tak best betul! lagi-lagi bila juru x-ray adalah lelaki! walaupun atas dasar kerja, tapi, keadaan tu cukup tak selesa. kenapa takde orang yang sensitif hal ni? kenapa? 

sedangkan komuter pun ada koc wanita. oh!

6 comment:

thaqif91 said...

yew ea...??
tp x semua tmpat g2 kn...
ai 2 thaq g wt medical check up,
pmpuan kowt juru x-tray...
~~huhuhu

Salbiah bt Karim said...

malu la asie kalo laki. tapi kalo wat kat swasta leh request pompuan. tapi ari tu bersalin pon dr lelaki yg chek, tapi buat dono je sbb dh sakit kan, haha.

mis dulces said...

kak sal:mesti malu kan...

sakurada said...

wahh...sy tau perasaan tu macam mana, malu xyah nak ckp la.. tanggl suma, bju spital plak lubang2 kt blkg. tudung pn bukak.. pengalaman yg memalukan.. siyes..

Wan Faizal Shafi said...

erm, kdg tu tertanya juga mengapa yg xray tu perempuan...huhu

kacang_pendek said...

Salam,
Xpe kak, kalau gown tu putih atau nipis, akak pakai je 2 lapis..saya rasa boleh request jxr pempuan...customer always right kan..

Powered by Blogger.