wonder mana nak cari blueberry fresh kat malaysia ni?

hari ni sakan tengok you tube and sergah blog2 kaki masak dan mata terpaut pada keenakan trifle. nampak macam kacang putih je nak buat. hehehe :-)


sebenarnya tak pernah makan trifle ni. sedap ke? ntah ler, kena cuba dan makan baru boleh komen. so masukkan resepi dalam list mesti cuba. tengok lah bila-bila senang nanti ai cuba. hehe :-)

tapi mana nak cari fresh blueberries ni? hmm~


wonder dan wonder, ada orang tanam ke pokok ni kat malaysia, hiks?

4 comment:

.::WaNiE::. said...

Cold storage takdek ke

fiza said...

try cari blueberry dlm tin..
kot2 la ade..nak yg fresh mungkin xde kot..
or else ganti dengan strawberry.. :)

FeeQ said...

Not sure where... but if u go jogoya or tenji, sure got. Went there few times d.

auramuslimah said...

boleh tlg tak ...sapa2 yang tau kat mana boleh saya beli jem blueberry kat area kl ni...kebanyakan kedai yg saya pegi xder la...tq

Powered by Blogger.