mesin penghancur kertas, idam yang elektrik dapat yang manual. nasib lah!

masa bulan 5 yang lepas, me ada tanam satu impian nak beli paper shredder machine. setelah mempertimbangkan faktor-faktor luar dan dalam, akhirnya me beli hand paper shredder je. haha :-) lebih baik ada dari takde kan? banyak dokumen sulit kena lupuskan ditangan sendiri. tak kan nak koyak satu-satu, lenguh lah tangan aii!

manual pun manual lah, janji ada :-p


nampaknya ada yang berminat dengan paper shredder ni. hehe. me beli online kat sini thinkinmotion, kedai kat kuching, sarawak. jauh kan? sekarang barang pun tak sampai lagi, sebab baru order :-p

update 2/10/2013

nak dapatkan paper shredder sila ke website think in motion :-)

www.thinkinmotion.com

8 comment:

zairie said...

kat tempat keje byk la nie.. mudah sikit cleaner nak wat keje.. hehe

my recent post:
juara mentor ke-4

Hapiz Rahman said...

sempoi! tapi kalo kerts tue org cantum balik.. :P

Ummu Solehah Muhammad said...

salam :) beli kat mana eh? brp harga?

.::WaNiE::. said...

eee tak penah jumpa lg manual punye

asilahkassim said...

zairie: betul tuh. nak hapuskan kertas2 (dapat tak offer?)

hapiz: dah hancur sape nak cantum balik. jual lagi bagus. hehehe

ummu: beli online (barang belum dapat lagi) rm 30, ada yang kecik rm20

http://www.thinkinmotion.com/kuching/index.php?cPath=53_160

wanie: aku nak beli elektrik tapi mahal sangat, aku beli manual punya. boleh exercise tangan :-p

Sajidah Shopian said...

hai there..nak tnya shredded paper dia bpe size ya? =)

Asilah Kassim said...

sila ke website paper shredder ke

http://www.thinkinmotion.com/displaycategory.asp?c=98

Syed said...

maaf tumpang iklan...

KAMI MENJUAL KELENGKAPAN DAN PERALATAN PEJABAT SEPERTI MAGNETIC WHITEBOARD, MESIN BINDING, MESIN LAMINATE, ELECTRONIC TYPEWRITER, STAPLER, MESIN SHREDDER, HAILER, TROLLEY DAN LAIN-LAIN.

TIADA CAJ GST.
PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR SELANGOR DAN KUALA LUMPUR.
JAMINAN 2 TAHUN KE ATAS.


UNTUK MENDAPATKAN PERKHIDMATAN DI ATAS SILA HUBUNGI KAMI SEGERA.

DN GLOBAL RESOURCES
Tel: +603-6277 5571
H/P: +6019-393 5571
Email: dnglobal_eng@yahoo.com.my
Facebook: http://www.facebook.com/dnglobal
Website: www.dnglobal.weebly.com

Powered by Blogger.