emas dan emas lagi. haish ikan emas boleh lah beli!

sejak baca artikel kat kosmo tentang pelaburan emas ai mula mencari maklumat atau info2 yang boleh membantu. haish, bukan main dasyat orang2 yang buat pelaburan emas ni. kalau takde rm ribu-ribu, susah mahu cerita. hehe :-)

blog yang menarik untuk dibaca tentang pelaburan emas ialah jutawan emas.com.dengan gaya bahasa yang simple dan mudah difahami, blog ni memang layan. banyak info yang kita nak tahu ada kat sana :-p

kalau korang nak monitor harga emas semasa, lawat website kitco ni (tapi ai pun tak paham macam mana nak tengok, kekeke)

2 comment:

.::WaNiE::. said...

bak emas sekati kekekek

asilahkassim said...

aku pun nak mintak orang ni. haha

Powered by Blogger.