durian untuk pencinta durian. tak suka main jauh2


durian sangat sedap dimakan bagi mereka, penggemar tegar durian, seperti ai. ah, tapi ada juga orang yang tak suka makan durian. busuk katanya. haish rugi betul tak suka makan raja buah ni :-)

favorite makanan ai yang berasakan durian ialah serawa durian a.k.a kuah durian. sesuai dimakan bersama roti jala atau lempeng time minum petang bersama teh-o, pergh memang layan~

eh, korang suka tak? hmm, apa makanan favorite korang berasakan durian? 

2 comment:

farah wahida said...

yesss durian memang best,nak2 lagi durian kunyit best giler tp susah la nak dapat durian jenis tu..kalau ada pun mahal:(

asilahkassim said...

betul2

Powered by Blogger.