steam brownies vs bake brownies - mana lebih yummy?


projek last week yang tak sempat-sempat nak update. huh. life is so hectic! apa pun, ni 1st trial brownies kukus. berbeza dari brownies bake, rasa brownies kukus lebih sedap dan lembut

resepi pun ramai dah yang mintak. ehehe, tapi this recipe own by kak wan from her's blog. kerana picture brownies yang nampak so yummy and the new method introduce, maka me memang tak teragak2 nak cuba!

tapi sebagai orang baru dalam dunia mengukus brownies, memang terasa ragu-ragu, betul ke boleh jadi brownies dengan kukus je? tapi setelah hasilnya ditelan,memang tak ada kompromi, sedap ok?

sila cuba :-) dan jangan ragu2 tentang hasilnya~

p/s: will find time to post d recipe here!

6 comment:

hudhud said...

buat business la babe. jual brownies. hehe :)

asilahkassim said...

oh. thanks 4 d idea!

.::WaNiE::. said...

aaaahh

bak sini rasa

sy adalah tidak berbakat dalam baking. masak2 bolehhh

asilahkassim said...

saya suka baking
ah ah ah

cikgu isza said...

kalu kek coklat kukus dengan kek coklat bakar... saya suka yang bakar..

nak cuba jugalah..

asilahkassim said...

cuba jangan tak cuba

Powered by Blogger.