korang dah buat medical check-up ke tahun ni?


hari ni ai buat lawatan sambil belajar di hospital tanjung karang. setelah hampir 10 tahun, akhirnya ai berjaya menjejakkan kaki ke hospital ni. huhu. oh tidak ada sesiapa yang mahu di lawati atau sakit, tapi mahu buat medical check up!

dah lama tak buat medical check up. lama sangat! apa la status organ2 dalaman badan ai ni? sihat kah lagi? kadang2 bila kita sihat memang lalai nak periksa keadaan diri sendiri, tapi bila dah sakit, baru lah terhegeh2 nak pergi check itu ini. adoi!

risau dengan tahap kesihatan. semoga semuanya baik-baik sahaja :-) oh, kalau toksin dalam badan, ai tak perlu risau, sebab ada pelekat toksin. haha :-)

nampaknya kena tunggu 5th july, untuk buat medial check up. set appoinment dulu ye. oh hospital nanti kita jumpa lagi!

p/s: tengah berkira-kira mahu anjurkan contest. agak2 ada yang mahu join ke? hmm~

2 comment:

::cikjuju::◕‿◕ said...

erk.kene slalu wat medical check-up ker??weee..igtkan nak masok blja or masok keje jer..hihi..

hah nak wat contest??wat la...suke masok contest2 neh...hee...

asilahkassim said...

hehe. kena selalu, k

yup, coming soon

Powered by Blogger.