kalau tak bercinta boleh ke tulis nota cinta yang mantap?

cinta adalah sesuatu yang bersifat universal. oh, ada apa dengan cinta ye? kalau korang perasan coffee mate ada buat contest, tulis nota cinta. ah senang je kan? eh, walaupun tak bercinta dan takde feel cinta geli-geli, mesti boleh tulis nota cinta ni. huhu~
contest ni mudah aje. tengok video (episod bersiri), kemudian jawab kuiz, tulis nota cinta dan invite kawan2 untuk join. oh kalau menang boleh pergi Bali atau menang rm100 hadiah dari nestle. oh seramai 22 orang yang paling geli-geli dengan nota cinta (~aww) akan dipilih.

mula mengarang nota cinta ya, 30 patah perkataan sahaja!

4 comment:

cik paro said...

mcm best je contest ni..

asilahkassim said...

best gak

.::WaNiE::. said...

tulis jek :P

mana tau

menarik hadiah tu ha

mysara said...

alamak..xpernah plak tlis nota cinta ni..haha

Powered by Blogger.