dalam hati korang ada taman? daku juga!

selalu kita dengar orang kata, "harap muka je pecah rumah, tapi dalam hati ada taman". haha, ayat ni boleh buat diri tersenyum geli-geli. hmm, taman? hati korang ada taman ke? 

oleh kerana hati korang ada taman, me pun sibuk2 nak wujudkan taman jugak!

taman bunga? hmm, buat masa ni taman bunga memang tak ada. takde feel geli2 jauh sekali mood bunga2. ah~ maka 0%


taman permainan? oh mesti lah ada, lebih2, hidup kena ceria and enjoy! baru lah feel! maka 30%


taman perumahan? haish, memang me suka berhibernasi kat rumah. well, rumahku syurgaku~ maka 60%!


me pun ada taman rama-rama dalam hati - 5%! kenapa? rama-rama hidup freely dan bebas ke mana2. takde limitation dalam hidup!


last but not least, taman buaya 5%. hehe, ini tak mau describe. ngap!


maka sah lah dalam hati aii memang 100% ada taman: taman bunga 0%, taman permainan 30%, taman perumahan 60%, taman rama-rama 5% dan tak dilupakan taman buaya 5% :-p

what say u? so korang ada taman dalam hati tak?!

7 comment:

azwan said...

stuju....!!!!!ikikikikki

asilahkassim said...

haha

~lina talib~ said...

kakakakakah...baik punya post!

aku_tiewa said...

hahaha...very2 kreatif..
gud2

asilahkassim said...

hehe. thanks guys!

shey said...

dlm hati saya ade taman jugak ... taman tasik titiwangsa .. ngeeh~

asilahkassim said...

hehehe :-)

Powered by Blogger.