bisnes dan bisnes card, order atau print sendiri? hmm

kalau korang nak design bisnes card sendiri, jangan risau, tak perlu susah2 nak design, semuanya dah tersedia tinggal tukar maklumat je. senang, mudah dan kemas! korang boleh design bisnes card kat website ni: Business Card Star. oleh kerana me dah dapat design card yang simple dan menarik, me pun syor kan kat korang untuk buat sendiri bisnes card!

boleh cuba sendiri k! ada banyak template dan amat mudah2 digunakan~


p/s: coming soon project!

4 comment:

hizaki said...

good2..nak try lah 1...

asilahkassim said...

sila try. hehe

Anonymous said...

Nice post - try a reverse phone lookup

Anonymous said...

thank you - good info


250 free business cards

Powered by Blogger.