apabila saudara rizman mengomen blog saya.. hmm?


oh. kena terjah? phew~ anyway terima kasih saudara rizman, sudi menjengah dan komen blog yang tak seberapa ni :-p komen anda amat dihargai. sebagai encik QA, mestilah saudara rizman ni cerewet dan teliti orangnya. huhu~

jom intai-intai, apa yang beliau komen eh?


nampak gayanya, saudara rizman ni suka tukar nama blog ai. dari Sebuah Kisah Klasik, menjadi Sebuah Cinta Klasik dan Sebuah Karya Klasik. hmm, apa kes ni? tu la komen lagi blog awal pagi, kan dah tak nampak beza. hehe :-)

mari kita respon soalan dan komen2 beliau:
1. kenapa Sebuah Kisah Klasik? nama blog ni inspirasi dari lagu sheila on 7- Sebuah Kisah Klasik


tujuan blog ni pun memang untuk hal-hal peribadi yang tidak ekstrem. yup macam catatan untuk masa depan. hehe :-)

2. takde lah personal sangat. umum sebenarnya. tulis blog ni memang jadi terapi diri bila stress :-p

3. bahasa jiwa bangsa! erk?

4. yup, kalau banyak colour pening and nampak tak mature :-p kena ikut umur lah~

5. followers? oh tak ramai lagi. jom follow~

terima kasih saudara rizman. eh korang boleh terjah blog beliau pula ye? Catatan Rizman!

2 comment:

zairie said...

wa... best nyer.. ader yang prihatin terhadap kite... hehe... papepon.. terus kan menulis.. epy blogging.. =:

recent post :
3 sebab tak perlu pergi ke mid valley


p/s : sila buang veritification code tu ye.. susah kan sikit la nak komen.. hehe.. tq

asilahkassim said...

zairie: thanks!

dulu mmg takde verification, tapi asik spam je. tension. huhu

Powered by Blogger.