rendang mentarang, membuka selera. kamu mahu?


jika semalam kita ada sesi photo shoot bersama mentarang segar-bugar, hari ni pula sesi photo shoot mentarang yang dah jadi rendang. hehe :-)

terima kasih emak, kerana masak rendang ni. oh, rasanya memang lazat. me pun baru 1st time makan rendang mentarang, agaknya kalau time raya masak rendang ni mesti layan~

eh, kamu mahu?

7 comment:

Miss ... said...

blom penah try hehe..x tau la nk try ke x ekeke sedap ke weh

asilahkassim said...

miss: sedap, mmg sedap :-p

izansalleh® said...

YA ALLAH... menyelerakan betul. dah la tengah lapar ni...

asilahkassim said...

hehe :-p
jangan tgk lama-lama

~Bloggerina~ said...

suka sgt mentarang fresh..tp makin payah nk jumpa

.::WaNiE::. said...

husband wani suka sangat makan mentarang, tp mak ada cakap mentarang ni buat rendang sedap tp xpenah rasa lagi

asilahkassim said...

bloggerina.. aii senang nak cari area ni

wani.. mmg sedap u~

Powered by Blogger.