pepatah mengatakan, merah itu saga :-)

perbelanjaan di titik kritikal - tersepit antara perlu atau tidak perlu. eh, tapi sudah ada dalam simpanan, maka tidak perlu pening-pening lagi. hehehe~



me adalah fan kepada back pack bag. jadi beg camera jenis ini lebih senang dan kemas. lihat sahaja kekotak2 yang fleksibel itu. suka betul aii~ lagipun beg ini untuk masa depan juga. one fine day, jika mahu tambah lens ke, flash ke.. berguna beg2 yang besar ni, tak perlu beli beg baru :-)

beg ini beli di lowyat, dengan bantuan nani the photographer~

8 comment:

cik panadol said...

ouch...
red is HOT!

asilahkassim said...

yeah!!!

.::WaNiE::. said...

menarikkk

buat isi tupperware boleh tak

huhuhuhu

larikkkkk

asilahkassim said...

wanie: apa kes nak isi tupperware. ni beg camera dslr tuh. huhu

rm180 ni, sanggup ke ko nak letak tupperware. hehehe

Salbiah bt Karim said...

tupperware pon mahal gak asie, hhehe

asilahkassim said...

aku tau tupperware memang mahal
tapi tak perlu la weh letak kat beg ni. mana nampak kat dalam. huhu

bagi la beg lutsinar
baru cun

sillyloo said...

pinjam kamera ngan beg2 skali bleh x?

asilahkassim said...

kui3. kalau "own" baru lebih feel
ni pun angkat second hand punya
jadi lah~

Powered by Blogger.