kucing comot dan sudoku. keletihan dan tidur nyenyak?


haish, semakin kekeringan idea menulis disini, padahal idea selalu mencurah-curah sampai tak larat jari jemari nak taip. hmm~ apa kes ni?

tapi fotografi selalu membuatkan diri mahu tersenyum. ah, lihat sahaja si comot ni pose ala-ala letih buat sudoku, tapi sebenarnya menumpang tidur je :-) selalu aje lebih-lebih si comot ni. huh, menci aii~ 

oh!

10 comment:

.::WaNiE::. said...

hahaha dia pening tu buat sudoku kasik dia lena sat

Ery Farieha said...

hihihihi
die men sudoku lah tu
comel~~

asilahkassim said...

wanie: aah mmg tido ngan lena

ery: acting je lebih

crystalzerosix said...

best lena tu...nice pic...:)

mommyYen said...

ehh..comelnya dia tidur..

mysara said...

dye penat sgt tu coz dah terlebih memikir men sudoku...:p

asilahkassim said...

crystalzerosix: thanks!

mommyYen: oh, kaki tidur, macam-macam pose

mysara: acting semata-mata

thanks guys!!

Hasrol Nizam said...

wah. semangat sgt tu buat..tu yang sampai tertidur2..

fiza said...

Hahahaha...comot keletihan memikirkan mcm mana nak main sudoku nih...ahaks...

asilahkassim said...

hasrol n fiza

ye la tu.. buat bantal lagi ada...

Powered by Blogger.