kalau ada saga baru boleh cerita. nak menang duit ribu-ribu? ah~


sempena 25 tahun sambutan proton saga, proton telah menganjurkan contest ambil gambar dan menang duit :-) eh, kalau ada saga baru boleh cerita, ok? jadi marilah kita berposing sakan dengan saga old version atau new version dengan gaya yang paling superb!


contest berlansung dari 24 mei 2010 hingga 18 june 2010. contest senang je ni, maka jangan lepaskan peluang, nak menang duit ribu-ribu ni (amin~)

oh, korang mesti nak tahu, hadiah nye kan..kan? tadaa~


teruja tak? kalau teruja, cepat2 ambil gambar. maksimum penyertaan adalah 5 keping gambar, yang di submit secara online atau offline :-)

oh! mahu maklumat lanjut lawati website ini~

7 comment:

chenta said...

wah!boleh la i join..i ada saga ^_^

asilahkassim said...

hehe. sila-sila :-)

hans said...

aku teruja tetapi tak tahu mana kereta proton saga nak rembat bergambar
hahaha

cikgu isza said...

ada proton saga tapi xde kamera.. huhuhu

asilahkassim said...

hans: hehehe

isza: upah photographer lah. lalala

.::WaNiE::. said...

mak oiihh hadiah diaaaa

asilahkassim said...

ko pun mata rm kah?
hehe

Powered by Blogger.