berani klik, sendiri tanggung okay! lebih baik jangan!!!

ini adalah blog bro mazidul. siapa tak kenal kan?


sebelum ni, tak pernah pun terjah blog bro mazidul ni, hari ni rajin pula, itu pun selepas noi minta tips nak buat header blog cam kat blog bro mazidul ni~ uhuk!

in summary, bro mazidul memang dedicated dengan "perkongsian hitam putih kehidupan". memang thumb up! banyak cerita panas, suam dan sejuk.. hehe :-)


kalau baca tajuk je korang mesti dah tau cerita apa kan.. tapi let me correct ya. Ita adalah lelaki - so ini adalah kegiatan sonsang. huhu. paham2 je lah ek~ lately kalau korang perasan, banyak rush dah dibuat kat rumah-rumah kegiatan sonsang ni. tak percaya, baca berita kosmo ni! 

berbalik kepada post bro mazidul ni, dia ada bagi link blog Ita ni. kalau berani and cukup umur korang klik lah. tapi sila jangan muntah hijau. memang tak bermoral punya blog. buat malu je. hah, jangan nak scroll lama-lama, buat tambah dosa je! 

geli betul. apsal orang yang terlibat dalam kegiatan ni muka market baik eh? adakah semua nya macam ni. eiii~

"ya Allah lindungi hamba-hamba mu yang lemah dan lalai"

3 comment:

.::WaNiE::. said...

aiseh xsempat nak terjah blog itu

huhuhu

norinaomar said...

aku sempat klik,memang sumpah rasa mual-mual,harini kat blog bro mazidul,ada yg ckp blog tu dah takde,either dah private or dah delete aku taktaula..manusia akhir zaman.Susah nak jumpa lelaki tulen!

asilahkassim said...

wanie: aiseh terlepas lak ko. ehehe

noi: haha. mual giler

Powered by Blogger.