weekday stressful, weekend bombastic!

hari-hari bekerja minggu ini, sangat menjengkelkan. ah! audit sehingga ke hujung minggu. ditambah dengan sikap mereka-mereka yang tidak supportive. hmm, mahu jalan keluar yang lurus. oh!

tapi, weekend ini sangat best! pertama kali join nani cik photog dan is untuk cover wedding event, kali nie di lubok china, melaka. memang penat dan lenguh sendi2 tapi untuk sebuah pengalaman, apa-apa pun, layan~

thanks isfarizan aka is sebab drive pergi balik dari shah alam ke melaka. hehe, dah lah kamu drive kereta manual, banyak lak jem yang kena harung. hehe :-) lain kali boleh drive lagi~

oh, d40 yang ditunggu2 dah berada dalam tangan, thanks nani bagi super diskaun. merasa gak nak pegang dslr, siap bagi tunjuk ajar lagi. huhu~ oh! nani adalah kawan merangkap main photographer untuk wedding event kat melaka. is pula jadi assistant photographer. me jadi tukang sibuk sebab baru nak belajar, nak pegang camera pun terkial2 dan confius bila ingat iso, aperture and shutter. dush!

pstt ini iklan~ jika mahu khidmat nani@haiyancreative sebagai cik photographer untuk cover wedding/ engagement/ cukur jambul/ atau apa sahaja event yang memerlukan khidmat photographer, sila comment di post ini, me akan direct soalan korang kepada nani. mahu lihat sentuhan beliau, lawati flickr.haiyancreative! 

ok, harapan diri sendiri untuk week yang mendatang, semoga semua  kekusutan dan suasana kelam kabut akan dilalui dengan tenang dan aman bahagia :-) ah! 

selamat jalan, week yang separuh sengal dan separuh membahagiakan!

3 comment:

.::WaNiE::. said...

pheww :P weekday mmg stressful pun ;)

asilahkassim said...

hehe, tau takpe

norinaomar said...

asie,brape pakej ur fren ni?tgh survey2

Powered by Blogger.