surat biru atau kursus haccp?

susahnya bila kena buat pilihan, kenapa mesti hari yang sama. bosan!


ada kursus HACCP next week on 5th may 10. bagus kursus ni untuk kemajuan diri dan kerja. yang penting free company sponsor. hehe :-)

malangnya, tarikh kursus ni bertindih dengan hari surat biru. ah. dah cuba call untuk tukar tarikh. tapi tak dilayan dengan baik oleh pegawai bertugas. servis ntah apa-apa. tak ada courtesy lansung! fine mentang-mentang lah not your business, tak kan boleh tutup peluang orang begitu sahaja? benci dengan perangai orang yang tak faham apa itu "customer service". cit poorah!!!

2 comment:

.::WaNiE::. said...

alamakk

abis nak pegi yang mana satu

asilahkassim said...

hmm, tak tau la wanie

nak mintak postpone tapi officer tu

tak layan plak

Powered by Blogger.