sila masukkan dalam wishlist tahunan!

kamera, adalah gadget mesti ada supaya moment2 yang tak mahu dilupakan dapat dicapture dan disimpan sebagai kenangan. maka kamera yang berfungsi amat diperlukan. hehe~

dan sehingga ke hari ni, me masih menunggu nikon d40, yang me beli dengan harga diskaun dari seorang kawan photographer- eh, harga kawan-kawan tau :-) hmm, tak sabar mahu cuba capture picture guna dslr, sebagai permulaan d40 pastilah amat memadai, one fine day bila dah terror, boleh idamkan dslr yang lebih canggih. hehe!

tapi, tiba-tiba seperti tergoda dengan kamera olympus ni, itupun selepas baca blog redmummy dan blog budiey (sensasi selebriti). ah, comelnya!


harga juga comel ye, jika ada rm2500 baru boleh cerita. kalau takde, sila berangan2 dahulu dan masukkan dalam wishlist tahunan!

marilah kita mula berangan2, untuk dapatkan olympus pen  e-pl1. oh, idaman ku selalu~

8 comment:

Chaon Cornerz said...

menarik kat sini.. angan2 nak sony alpha.. jadi la.. hahha..

asilahkassim said...

sony alpha?
mesti gadget best gak tu!

.::WaNiE::. said...

haha yelah baca jugak review kamera ni dari few bloggers yg terpilih

lawaaa gambar2 dia.. nak gak tau harga..thx !!

asilahkassim said...

mmg picture dia lawa. superb
see harga dia 2.5k!
oh!

norinaomar said...

Finally tau gak rega dia..after tgk kat iklan tv..melelehh air liur!simpan dlm ati jela

asilahkassim said...

haha. aku pun sama
kalau de duit turun dari langit kan bagus, boleh aku beli tak pikir panjang. huhu

parkbhuthe said...

still mengumpul duit nak bli kamera untuk mak kuh muehhehe

asilahkassim said...

kumpul jangan tak kumpul

Powered by Blogger.