oh! kebayarobics bikin saya mahu dancing!

bila kerja membuatkan diri menjadi stress tahap infiniti, maka perlulah kita meregangkan otot2 supaya tidak terlalu kejang. ahaha~

sepetang discover aktiviti sihat melalu youtube. ah, cari video "macam mana mahu berpoco-poco", hmm, bukan main ligat lagi mereka di youtube ber poco-poco sehingga tak dapat nak catch up step dia. huhu~

maka, beralih arah kepada kebayarobics. ah, apa tu?


maklumat kebayarobics ada di disini. mahu tahu lebih lanjut lawati website mereka, ya?

apa-pun, me memang layan, akak2 n makcik2 ni berkebayarobics. wah, maintain ligat gitu :-) step nya nampak macam mudah, tapi bila dah laju, susah jugak nak catch up. hehehe :-) siapa kata kalau berkebaya tidak boleh bersenam. ah, no more excuse,ok?

teringin pula mahu belajar kebayarobics ni, ada tak sesiapa mahu ajar? hehe~ 

10 comment:

Hasrol Nizam said...

dah pernah dengar senamrobik, J-robik..
kebaya robik ni 1st time

asilahkassim said...

hehe
tu lah bunyi cam menarik je

redplasticbag said...

first time dengar !

Syafiq Kadiran said...

pelik btol bunyi nyer..
rasa cam susah nak wat pon ada gak...

maCy said...

best ke? xpat tgk vid~

asilahkassim said...

redplasticbag: hehe :-)
syafiq: lelaki pun boleh layan, tak yah gedik2 pakai kebaya lak
macy:ala syok gak lah

Hot Mama said...

hehehe suka2....

asilahkassim said...

ligat kan mereka ni, hot mama?

Anonymous said...

Anda berminata untuk belajar Kebayarobics? No problem. Telephone saja Kartini Kebayarobics - 97907633.

Anonymous said...

Anda berminat nak belajar Kebayarobics? No problem! Phone saja Kartini Kebayarobics ditalian 97907633.

Powered by Blogger.