oh kahwin! mahu pakej fotografi yang menarik-tertarik?

ah, suka bila sebut hal kahwin. haha~ mahu bikin sensasi kawan-kawan :-) kalau ingat hal kahwin ni, automatik kena ingat gambar! jadi korang mesti perlukan photographer dan pakej fotografi yang mantap. betul?

oh, apa kata intai-intai pakej fotografi yang me mahu promosi kali ini?

(klik untuk tumbesaran)

photographer ini adalah my bff. me memang adore hasil kerja dia (oh, harap-harap beliau tak baca statement ini). masih ingat trip ke melaka untuk wedding shoot, itu hasil dari ajakan beliau, thanks again nani!

jadi seperti apa yang ada dalam poster, budget fotografi mesti ada supaya introduction kepada alam perkahwinan akan jadi sesuatu yang indah untuk dikenang. kalau boleh berhabis itu-ini, tak salah rasanya adakan budget khas untuk posing sakan masa hari kahwin. maka, jika kamu perlukan magic touch dan most memorable capture sila lah sms nombor yang tertera atau comment aje dipost ni. me akan assist korang untuk maklumat lanjut :-)

oh, capture yang indah, akan menjadi sebuah kisah klasik, untuk masa depan :-) mari lawati flickr haiyan creative untuk sentuhan magis beliau :-)

p/s: post ini untuk tatapan noi juga. hehe!

2 comment:

♥♥ eija ♥♥ said...

awak...
saya berminat ler...

ada tak contoh2 gambar yang bff awak nie ambil..

nak tgk laa saya tgk pakej dia menarik hehe... macam dalam budjet saya jer..

asilahkassim said...

eija boleh lawati disini
http://www.flickr.com/photos/Haiyancreative/

Powered by Blogger.