no strings attached!


oh, tiada strings maksudnya hidup tanpa tali dan wayar2. hmm, mari mula berfikir.. adakah hidup tanpa strings attached lebih membahagiakan?

a) hospital
oh tanpa wayar-wayar, nyawa pasti tiada. maka, wayar amat penting. bukan kah begitu? hmm, maka jangan sesekali biarkan doktor atau makcik pencuci cabut wayar2 yang berselirat pada pesakit, anda mampu mengubahnya!

b) telefon rumah
talian tetap membuatkan kita dengan rela hati memakai telefon dengan wayar. ah, tapi dengan kecanggihan teknologi terkini, telefon berwayar makin dilupakan, benar? rata-rata setiap orang ada telefon tanpa wayar a.k.a handphone. lebih mudah dan membahagiakan :-)


c) meja kerja aka meja komputer
ah, tak sanggup rasanya nak mengemas atau meleraikan wayar-wayar yang berselirat kat meja komputer. betul2 rasa macam nak kerat semua wayar2 yang menggangu mood kerja. iskh! alangkah bagusnya, kalau semua wayar2 ni boleh dilupuskan?


d) internet
bosan dengan dial up? atau dengan kabel2 yang semak-samun macam picture atas ni? jika kamu mahu berinternet tanpa risaukan keadaan sekeliling, marilah beralih kepada p1wimax. guarantee, no strings attached! semuanya ditanggung beres, boleh berinternet dengan aman damai, tanpa kompromi~


oh, maka hidup tanpa wayar adalah sesuatu perkara yang menggembirakan. huhu.. lebih indah jika sambungan internet tanpa wayar dapat di aplikasi di semua tempat :-) mudah juga untuk tonton top blogger untuk project alpha season2!

last but not least! Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 an MAS~

0 comment:

Powered by Blogger.