I-city, malam bersama cahaya warna-warni!


pertama kali menjejakkan kaki ke i-city balik dari melaka for wedding photo shoot. oh, malam itu sangat penat dan kekenyangan, tak sempat nak explore seluruh i-city. kecewa. maybe next time bila ada masa. kawan2 selalu kata, oh i-city sangat meriah di waktu malam! need to admit, memang sangat cantik. sekeliling penuh dengan cahaya yang colourful!

note: the only capture at i-city yang menjadi. hehe :-) yang lain semua goyang dangdut. hehehe~

6 comment:

Jijahh @ f.k said...

nice .. nak g gak laa ...

asilahkassim said...

pegi jangan tak pegi

Salbiah bt Karim said...

nice shoot

asilahkassim said...

ooo ye ke sal
tapi aku tak sempat g kat pokok2 tu

parkbhuthe said...

nak overnite aritu kat sane tp tatau ape yg menarik kat sane..

ape je ada??

asilahkassim said...

sis pun tak sure sebab tak sempat nak merayau..

Powered by Blogger.