tulen ke bang..?


oh! fenomena lagu ni tak berakhir-akhir ke? haish, macam2 ada ek? ni tulen ke tak? siapa nak jawab?? kredit ialah, movement mereka sangat smooth dan cantik, berapa hari lah training ye? rasanya diri sendiri pun tak mampu nak  dance camni. emm, kayu dibuatnya!

p/s: eh, orang yang sama kan?

12 comment:

miSs Farhana said...

giler ahh.. aku pun tak leh nari cam toh..haha..

asilahkassim said...

ye, tau takpe

Hanafana said...

G.E.L.I

asilahkassim said...

ah.ah.ah

:-)

bellar0ssa said...

uih.aku selalu tengok wondergirls je.gile ar..haha.

.::WaNiE::. said...

salam ziarahh

waaaa tolonggg nak gelak ke nk loya niiii hahahha

khairolghani said...

pernah gak try joget macam ni,tapi kelakar pulak rasanya..keras semacam..tak smooth macam mamat ni

asilahkassim said...

oh, serius?
hahaha.. sy tak mau cuba
mmg tak akan jadi

FatinSyahirah said...

pergghhh. saya pun tak boleh nak wat macam ni. mmg takkan jadi. lol

fiza said...

wahh..ramai org addicted to this song skang kan..
aku ade jgk try tiru2 dance diorg..
tp time tepuk je yg sama..yg lain2 semua berterabur, mcm kayu!..hahaha~

RastaMat said...

Fenomena..
Tolong para lelaki di luar sane..Jadilah sebagai lelaki.. Anda dilahirkan sebagai lelaki.. terapkan ciri2 seorang lelaki..Guwa SANGAT MENYAMPAH sama lelaki yg ngade2 nk jd pompuan..SAMPAH!!!

asilahkassim said...

hah, apa lagi nak dikata?

Powered by Blogger.