tolak 1, tambah 2, oh kegembiraan berganda-ganda :-) eh, apa tu?

nuffnang bayar gaji hari ni.. dan tolak satu buffered earning dari senarai 5. huhu~ oh, tapi hati tidak kecewa, kerana nuffnang tambah lagi 2 buffered earning. haish, seronok nya :-)


ok, mari share sedikit tips sihat. hmm, apabila korang usha account buffered earning kat nuffnang page, tengok betul2 jenis iklan yang korang ada. contohnya macam buffered earning dalam picture kat atas semuanya merujuk kepada iklan di LB (yang dibulatkan). LB bermaksud leaderboard, maknanya  iklan2 yang dalam senarai buffered earning ni hanya kan di paparkan pada leaderboard sahaja. maka kena pastikan, blog kita ada ruang iklan di leaderboard, baru "masyuk". hehe :-)

maka, tinggal beberapa rm untuk zon cash out yang pertama, inipun setelah berbulan2 usaha (iye ke?) berdebar2 rasanya.. haha :-)

 
tapi kegembiraan menjadi lebih berganda dengan kedatangan surat ini. dup-dap :-) ah, kena berusaha ni. chaiyok!


p/s: dayah, please help me.. daku perlukan sumber inspirasi. huhu :-)

18 comment:

Sendra said...

wahh..bestlahh da[at buffered earning banyak2..aku punya dah habis semua jadi metered..semua sebab tak jaga traffic..so yeahh..keep up traffic tu..mesti masyuk..haha

asilahkassim said...

oh sendra jaga traffic susah wei. hari siang keja, malam je ada. itupun ikut rajin. huhu

Admin said...

waa...bestnye dpt byk buffered earning

asilahkassim said...

best jugak
ini nak motivasi kawan2 lah ni :-)

mie said...

boleh la share ye....
hahahaa

rossoneri said...

metered earning tu apa ek

asilahkassim said...

mie: boleh jom tumpang sekaki

rossoneri: metered earning merujuk kepada buffered earning yang dah habis tempoh kempen. so income tak masuk lagi, ads pun tak kuar :-) paham tak?

dabooninie said...

wow. memang best la banyak dapt buffered earning.. taniah taniah. doa doakan sy dpt gak. huhuhuhu :)

asilahkassim said...

dabooninie: yup, doakan semoga murah rezeki kamu

Khairi said...

surat pe tu? dayah tu sapa? haha. gile nyebuk. neway, tahniah buffered.

asie said...

khairi: surat panggilan

dayah: sifu~

zulaikha said...

tahniah... doakan sy dapat buffereg gak ye...

p/s: nuff pun xnak kuar, camne nk dapt buffered? huhuh..

Hasrol Nizam said...

byk no dapat buffered earning..traffic pun mesti mantop ni...gile best.. :D

asilahkassim said...

zu: ada la tu nanti

hasrol: trafic sikit je lah. satu hari 80 -90 je. huhu

bellar0ssa said...

wah2 bestnye.banyak nye buffered earning dia~

asilahkassim said...

eh mana de banyak lagi tu
anyway thanks bella

noor afzan said...

tu surat pe..?

asilahkassim said...

afzan: surat spa, call for interview
doakan suksess ye

Powered by Blogger.