tinggal beberapa hari lagi, sudah sms penyertaan?

nampaknya contest mister potato mahu bagi jongkong emas, sudah mahu melabuhkan tirainya. kamu sudah sms penyertaan? jika belum, sila submit walaupun satu. yup, tuah ayam nampak dikaki, tuah kamu siapa yang tahu?


memang saspen nak tahu keputusan. ramai yang sertai, peluang untuk menang juga agak tipis? takpe, rezeki masing2 kan? hmm, tapi apa yang lebih penting, me nak tahu, adakah jawapan yang di sms betul? matematik oh matematik!


dan rasanya ramai yang perasan dengan iklan ini. lihat, ada official weighing ceremony karektor mister potato & geng di Tropicana City Mall Concourse (somewhere kat damansara, maybe?) pada 3 april 2010. harap2 mereka ni tak tambah berat badan, huhu~ kalau tak salah kiraan kita. hehe :-)

ok, kalau kamu dah hantar entri, walaupun satu, mula berdoa sekarang, mana tahu jongkong emas akan jadi milik kamu? good luck, everyone!! 

8 comment:

Mr Kamikaze said...

adui..tak dpt ler join nie..sedihnya..

Ibu Mifzal Arsyad said...

dah hantar tp x ler banyak..hopefully tuah menyebelahi kita...gud luck ya..

.::WaNiE::. said...

:D

tak join pun

asilahkassim said...

mr kamikaze: lol, ada masa lg

ibu mifzal arsyad: good luck

wanie: takde paksaan nak join

ini pun suka2 mau join. hehe

Miss ... said...

aku anto dua kali je..harap2 dpt arr wakaka..x dpt 88 888,dpt 8888 pun dah alhamdulillah sgt2 dpt 888 pun jadilah hehe

asilahkassim said...

miss: good luck!

Anonymous said...

hi... i like to share some...i join this contest,de visit website mr.potato, rsenya dh katam ttg all profiles n clues, byk jmpe word"about" sebelum point2 pnting like average weight elephant is about 105kg in mr.potato profile,so its mean not exactly 105kg right? suggestion:when to calculate...must beware n consider word "about"..so its seem that we must do a lot assuming n guessing here but only mariachi weight i really confident is 144kg!!!

asilahkassim said...

anonymous: ok, we will see on this 3rd april..

Powered by Blogger.