table for two, ah!

hmm.. any idea?

kredit photo kepada mr "M"

baru habis tengok cerekarama, dalil cinta @ tv3. hmm, not bad, citer best and reflect trend sekarang. haha. kesimpulan yang me dapat dari cerita ni, kalau nak kahwin kena betul2 bersedia and set mind hal2 kahwin ni bukan kes satu atau 2 hari.. kena banyak sabar dan tolak ansur. ambil masa untuk memahami dan jangan banyak demand~

p/s: will you join me? table for two...

8 comment:

♥WAN NURNABILAH♥ said...

best if duk cni dgn couple kn?
hehe
table for two :)

Hanafana said...

Salam :)
Gandingan Fahrin dengan Armani boleh tahan besh. Tapi tuh la, if Armani belakon dengan mana mana artis lelaki, sure ada agenda peluk peluk, tak pon dukung dukung. Mana la perginya batas batas pegaulan zaman sekarang nih..

Nak join table for two!! :)

maCy said...

table for two :)

asilahkassim said...

wan & macy: yup mmg best

hanafana: tu lah sayang nya.. hmm

ZAZAS said...

hmm..table 4 2... selidik dlu background dia yang bakal temani di table 4 2.

CikLilyPutih said...

citer tu kelakar sangat. betulah kalau nak kawin kene ready dari segala segi.

asilahkassim said...

zazas: tq

cik lily: betul3

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Powered by Blogger.