rm20 untuk saya? terima kasih ye :-)

yeay. hari petang yang buat diri sendiri mahu tersenyum lebar :-) oh, me antara 100 terawal yang submit entri project alpha- instant cash blogging untuk tajuk my favourite surfing spot. dapat rm20, kamu jangan jealous, ok?


lihat dapat earning untuk advertorial job, first time! anyway, thanks nuffnang and project alpha.. really make my day :-) 

tapi me agak confius, kenapa page gengblogger tak dapat ditembusi? haish, ada masalah ke? hmm..~

p/s: me akan sibuk beberapa hari hingga hari "itu". doakan me suksess dan tak cakap mengarut2. haha :-)

12 comment:

nursarah said...

tahniah2! makin byk tabungan nuffnang tuh, hehe

GengBlogger mmg takleh masuk kerana sedang bertukar ke server baru, sabar jela menunggu..=)

asilahkassim said...

alhamdulillah, ini rezeki namanya..

ooo, patut lah, tukar server~

noor afzan said...

tahniah...
saya baru je nak cuba join project tuh..
week 4 baru mula..
ntah terpilih ke idak..

MofizPutra.com said...

wah bestnye.. tahiah yea :)

mommyYen said...

tahniah..tingkatkan usaha ya..

oo ptt la tak dpt login..

asilahkassim said...

afzan: good luck!

mofizputra: thanks

mommyYen: yup, patutlah gengblogger tak dapat masuk kan?

cikgu isza said...

masalahnya GB tukar server.. ambik masa ckit :)

rossoneri said...

wahhhhhh...bestnya..ni yang nak try join nih..hohoooo

asilahkassim said...

best2~

UglyPooh said...

wah..pasti sronok. :-d
really make yur day

zairie said...

leh a banje MCD nie.. hehe

asilahkassim said...

boleh je. jom!

Powered by Blogger.