Pesta Buku Antarabangsa 2010, just around the corner!


yeay! me dapat sebijik almari novel. huhu~ trimas kepada emak dan ayah yang sudi membuat sumbangan ini. akhirnya novel yang berlonggok2 dapat disusun dengan jayanya. ah, kamu jangan jealous,ok?memandangkan pesta buku just around the corner, memang cantik sekali dengan kehadiran almari novel ni~

anyone dah plan nak berborong di pesta buku nanti? bagus2, selamat berborong ok. tahun ni, me akan berborong secara sederhana kerana budget dah disempitkan, kui3, ada sesuatu yang lebih penting perlu dilakukan. argh! takpe selain dari pesta buku, masih ada jualan lansung dari alaf 21, maka tidak perlu risau :-)

tapi novel mesti beli adalah karya RAM iaitu cinta sufi yang katanya akan direlease masa pesta buku nanti. bertuah betul RAM, setiap kali pesta buku, mesti ada novel baru RAM yang publish, last year Mikhail, masih ingat tak?

ok, guys.. have fun semasa pesta buku nanti~

Event: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2010
Date: 19 - 28 Mac 2010
Time: Isnin hingga Khamis 10am to 8pm / Jumaat hingga Ahad 10am to 9pm
Venue: PWTC, Kuala Lumpur

Public Transport: stesen komuter Putra/ stesen STAR LRT PWTC (paling dekat dengan PWTC)

11 comment:

UglyPooh said...

tmapt yg sronok utk bershoping :-)

محمد فردوس سعد said...

best tul..tapi tempat itu jauh..huhu

asilahkassim said...

betul. sekurang2 nya beli buku tak terasa lansung seperti membazir. hehe

jauh?

bebelsokmo said...

suka gak beli buku.....ulat buku....

asilahkassim said...

bagus2

rossoneri said...

hohoooo, lama xpegi..

asilahkassim said...

rossoneri: jom lah pegi

Chit Ana said...

waa banyak novel satu almari eh.ana puye dari sekolah lagi xtahu dha pi mana dah novel.ada yg pijam,ada anak sedare amik hihi..PBAKL mmg best!tgh kumpul bajet beli buku ;)

asilahkassim said...

chit ana: yup, dah hampir 8 thn kumpul dari zaman U. skarang ni pin dah slow sikit

syarifah radiah ibrahim said...

pergh satu almari.
meh sini nak pinjam.
huhu~~

err IBF 2010,,
nak kirim boleh? huhu~
ku jauh di penang. takde sape nak teman.
T.T

asilahkassim said...

hehe:-)

rugi lah tak dapat ke pbakl!
ada macam2 diskaun!

Powered by Blogger.