my favourite surfing spot :-)


hari-hari mesti mahu. mahu apa? oh, suring internet lah. kalau terputus hubungan dengan internet, walaupun sehari mahu blur sekejap, kan? eh, takpe broadband p1 wimax kan ada. no worries!

hmm, cerita pasal surfing internet ni, me nak tanya, korang ada favourite surfing spot? me? ada, jeng- jeng~


tadaa.. ini lah dia favourite surfing spot yang lengkap dengan secawan milo untuk jadi sihat dan kuat. tempat untuk melayari internet dengan gembira dan tanpa gangguan. hehe :-)

kenapa perlu ada tempat favourite untuk melayari internet? oh, pastilah untuk mendapat "feel", barulah ada mood untuk update blog, update status diri sendiri dan kawan-kawan di facebook, bergosip sakan dengan yahoo messanger,  check e-mail, blogwalking, intai-intai update terbaru project alpha season 2 dan paling masyuk buat rm dengan nuffnang. ah, sangat gembira :-) sebab itu lah kita perlu favourite spot untuk melayari internet!

korang pulak macam mana? kadang-kadang memang kita perlukan privasi masa surf internet sebab itulah kita perlukan favourite spot. eh, bukan nak intai page yang tak sihat ok? bila ada privasi, barulah enjoy masa melayari internet :-) kalau nak layan movie online atau nak update post jiwa-jiwa kat blog, keadaan aman damai, tanpa gangguan amat diperlukan. hmm?

selain dari room sweet room, tempat favourite lain yang best untuk surf internet ialah di kfc-finger's lickin good. hmm, free wi-fi, sambil makan ayam original dan cheezy wedges, melayari internet pasti jadi lebih menyelerakan. nyum-nyum~ jangan risau tak kena bayar, cuma kena kenyit mata kat cashier dan manager je. hehe..

korang tahu kan, melayari internet akan lebih syok kalau line internet tidak tersangkut2, betul? ramai kawan2 yang dah cuba p1 wimax. kamu? 


ok, have fun during surfing.. last but not least~

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS!

8 comment:

tun begia said...

sungguh rajin surfing internet,

salamm,

asilahkassim said...

rajin juga

salam kembali

+ miss cekodok + said...

me nak try p1max...tp tempt yg me akan duduki xde coverage lagi..huhu

asilahkassim said...

yup, kg sy pun takde lagi. huhu

maCy said...

atas katil tmpat duduk, tp lappy ats meja.. mmg syok.. huhu

asilahkassim said...

yup betul tu
mana2 pun ok je

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Powered by Blogger.