mahu cybershot percuma, sila tulis karangan!


siapa mahu cybershot TX7, secara percuma, sila lah rajinkan diri menulis karangan dengan jumlah perkataan tidak boleh kurang dari 300. oh, senang sahaja kan. tapi ini contest seluruh asia, kalau bertuah dapat lah sebijik kamera yang nampaknya sungguh hebat bergaya. kalau tak bertuah, anggap sahajalah, practice menulis karangan in english. huhu~


lihat nampak bergaya dan comel kan kamera ini. oh, idaman! (jika diberi percuma), hehe :-)

contest ini berlansung dari 15/2/2010 hingga 15/4/2010. masih bersisa beberapa hari untuk hantar entri. tak salah jika mencuba, oh! risaukan english yang tunggang terbalik? hentam sajalah, yang penting cuba :-) maklumat hadiah serta term and conditions ada disini, sila baca kalau rajin!


itu entri diri sendiri. capture malam yang gelap. haha :-) baca lebih banyak entri disini. jangan gusar tentang ayat yang berterabur atau cerita yang tak menarik, biarlah judge yang tentukan. jangan lupa cuba, ok?


abaikan muka yang berminyak+tidak segar itu.  cerita mencandat sotong tahun lepas. syoknya moment itu, walaupun, sotong yang dapat dicandat kecik je. haha. tapi sangat happy, sebab takde orang lain yang berjaya candat sotong malam itu :-)  mengidam mahu kembali ke perairan Pulau Perhentian, bila lah agaknya ye?

8 comment:

Wawa Takizawa said...

wahhh.. hdiah yg menarik :)

asilahkassim said...

semua menarik. haha

cikgu isza said...

suka makan sotong yang baru lepas di candat.. sedap dan menarik.. macam best jer contest tu.. tgh cari idea :)

asilahkassim said...

betul tu isza, rasanya memang sedap

Sya Isya said...

Pergh, dia punya TNC, punyalah panjang. background hitam, tulisan kecil2..adeh..jawabnya aku kena zoom sikit kalau nak baca.

asilahkassim said...

sya: baca jangan tak baca

F I T said...

erkk kalau bahasa inggeris ni yg lemah ni adoii

Kontez Dialog Kelakar!

asilahkassim said...

ala cuba jaya je lah

Powered by Blogger.