ini rezeki namanya.. syukran!

korang perasan tak, bulan ini banyak advertiser yang aktif kan? maka blog kita-kita pun meriah dengan buffer earning. ini rezeki namanya. syukran!

tapi me agak busy lately, yup sekurang2 nya sehingga hari rabu depan.. perlukan konsentrasi untuk hari penting. apapun terima kasih gengblogger+nuffnang+advertiser! selalu buat daku tersenyum :-)

6 comment:

.::WaNiE::. said...

yg penting aku dah click nuff ko :D

kekekekek

tp yg mickey mouse tu best siap aku lepak main2 game lagi hahaha

asilahkassim said...

thanks wanie!

cik EPAL said...

tahniah :)

asilahkassim said...

ala cik epal..
kamu lagi gempak kan?

hehe :-)

Syafiq Kadiran said...

manyak nyer...
biler la akaun nuff nak penoh ni..
nak bli baju rayer baru...
hahaha

asilahkassim said...

syafiq.. ala rasanya ramai blogger banyak buffer bulan ni.. jangan risau k..

Powered by Blogger.