i'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair!


oh, ada hari untuk bercanda, mungkin juga hari untuk mencari calon suami bergembira sakan, hehe :-) peluang yang tidak patut dilepaskan, betul tak? 

rasanya semua orang dah sedia maklum dengan event ini - GATSBY Deodorant Street Fair, jadi marilah kita membuat blind date temu janji untuk berjumpa disana, kamu mahu?



hari temu janji (jangan lupa bawa ic) : 17th April 2010
masa untuk bercanda : 10am till 5pm (7 jam sahaja)
tempat janji temu : Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

oh, ada apa yang menarik di GATSBY Deodorant Street Fair? hmm, pastilah ada lucky draws dan cool2 gadjet yang bernilai lebih dari rm15,000 untuk dimiliki. wow! tunggu apa lagi, jangan lupa datang lenggang-kankung dan pulang dengan gadjet2 cool ini. eh, itu pun kalau kamu bertuah lah, hehe :-)

banyak lagi games yang fun dan exciting pada hari itu! jika mahu cuci mata secara berlebihan, mari melihat mereka sumo wrestling dalam air bag suit (wonder macam mana rupanya?) dan gladiator battle. oh, ada banyak lagi games yang membuatkan adrenalin merembes dengan jayanya, imagine fun-fair, mesti korang tak sabar2 nak join event ini. yeay, pasti syok habis!

jangan lupa janji temu kita di GATSBY Deodarant Street Fair, ok? jumpa disana :-) dapatkan maklumat lanjut mengenai event di sini www.gatsby.com.my/streetfair 


p/s: mahu pakai baju colour apa ye?

4 comment:

-ROCKprincess- said...

hope to c you there...
huhu...

asilahkassim said...

will do
kalau nuffnang pilih
:-)

BeaN MorENo said...

jumpa di sana ye

asilahkassim said...

haish, tak berjaya pulak :-)

Powered by Blogger.