eh siapa kata saya tidak suka dia?


siapa pembaca tegar novel karya Ramlee Awang Murshid aka RAM (publish by Alaf 21), mari kita "geng". oh, kamu juga boleh sertai mereka yang  tegar kuasa dua disini :-)

sempena dengan kehadiran almari novel dan PBAKL, perasaan menjadi lebih teruja. maklumlah, me telah berjanji dengan kawan untuk terjah PBAKL-10, hari jumaat depan. ah, so long tak pijak kaki di PWTC, kali terakhir pastilah pesta buku 09!

ulat buku? tidak lah. kalau me terjah pesta buku dalam tahun apa pun, booth pertama yang me cari ialah alaf 21. oh, sangat rambang mata tengok novel2 terbaru yang belum ada dalam simpanan. kalau bukan sebab budget, habis borong sakan. eh, korang tahukan, kalau kita beli buku time2 camni, dapat diskaun 20% to 30%. so, apa tunggu lagi?

part yang paling best bila RAM publish buku baru. last year, Mikhail, tahun ni Cinta Sufi. oiit, beratur lah orang nak beli karya RAM yang terbaru. lebih syok kalau RAM ada boleh mintak autograph. haish, teruja!

 

jangan lupa ye kawan2, mari kita meramaikan pesta buku@PBAKL-10!!

13 comment:

redplasticbag said...

novel alaf21 memang sgt best! :)

rossoneri said...

waaaaaaaaa, sama la kitaaaa RAMLEE AWANG MURSHID!!kita dah bosan dgn novel2 lain(muak sbb dr kecik smpai bsr cite y sama je, tp dia lain!).. tp xpenah jumpe dia kat pesta buku.. uhuuuuu

sn0w4ng3l said...

salam ^^
pesta buku <3 nk pegi tp jaoh.erm ;(
anyway, slurpee + DG 1 tuk kamo ^^

zairie said...

nak pegi pesta air.. eh silap.. pesta buka.. hehe =)

~0~ said...

aku suke gak novel RAM nie

is HM Hafizd said...

sye nak join geng RAM jgk..
cuma 9 nyawa x bca lg.. hihi

bellar0ssa said...

wahh ramlee awang murshid.banyaknye novel dia.huhu..

hmm pernah bace novel SATU JANJI.. his karya bukan tipikal novel..memang best =D

asilahkassim said...

redplasticbag: setuju. novel saya semua alaf 21!

rossoneri: yeay. geng1

snow4ng3: ala.ala.tq ye. sweet :-)

zairi: mana de pesta buka. bahaya ni!

asilahkassim said...

~o~ yeay. geng lagi

hafiz: most welcome

bellarossa: banyak, tak lah 120+ je, tapi collect RAM's novel

coming soon.... cinta sufi

fndrocka said...

tak penah bc lagi RAM..ramai kata karya dia tak tipikal..so aku teringan nak cuba gak lah nanti

asilahkassim said...

yup, sila cuba
sure melekat

intan payung said...

saye pun peminat ramlee awg mursyid.. sgt sukaaaa bce novel dia =)

asilahkassim said...

bagus2, saya pun

Powered by Blogger.