sila jangan jealous, saya antara yang bertuah :-)

masih ingat entri 1 Malaysia, 1 Halal? terima kasih kerana membaca :-) sejajar dengan kempen ini pihak Dagang Halal telah bermurah hati untuk bagi 188 orang pengguna facebook hadiah berupa "1 Malaysia, 1 Halal Recycle Bag", full loaded with RM100 JAKIM Halal certified product. oh, wow!


dan sila jangan jealous. me baru dapat e-mail yang mengatakan... tahniah anda berjaya :-)


perasaan yang begitu berbunga-bunga. tak sangka me antara 1/188 yang bertuah. hehe :-) 

18 comment:

amirah said...

dh agak...
i'm still waiting..huhu
murah rezeki kamu, alhamdulilah buat kamu

asilahkassim said...

terima kasih
semoga murah rezeki juga

redplasticbag said...

wahh, tahniah :)

asilahkassim said...

terima kasih :-)

Salbiah bt Karim said...

wah tahniah. harus diisi dengan pelbagai jenis makanan.

asilahkassim said...

sal, kalau aku amik bag ni dah penuh rm100 makanan. haish, syok betul. knp aku tak tinggal kl ni

Salbiah bt Karim said...

x nak pegi ke? rugi la x pegi. makanan 100 tu leh tahan lama.

asilahkassim said...

takpe aku usaha kan
ceh
semangat setelah dapat goodie bag :-)

manusia biasa said...

jom kongsi

Akif Mazlan said...

wah wah wah wah
syukur2,,
bila laa kita nak boleh nasib camni

asilahkassim said...

manusia biasa: haha, kongsi jangan tak kongsi

akif: ala, cuba jaya je

cikgu isza said...

wahhh.. itulah rezeki namanya..

asilahkassim said...

betul tu cikgu

amirah said...

salam, sy lagi
dh berjaya terpilih..yey :)

LadyKura said...

congrats..!! :)

asilahkassim said...

amirah: yeey, jom kita p amik goodie bag!

lady kura: tq!

Anonymous said...

Hi,

I am new here..First post to just say hi to all community.

Thanks

asilahkassim said...

dukacita dimaklumkan
saya tak amik pun goodie bag ni
atas sebab2 yang tak dapat nak dielakkan

frust
takde rezeki

Powered by Blogger.