sedang tekun belajar?

me sedang berusaha mentelaah subjek matematik tahun 5. mengembalikan memori berbelas tahun memerlukan konsentrasi yang sangat tinggi.. hehe :-) nasib baik ada alat bantu mengajar ni, satu set consist of 8 cd yang boleh membantu untuk recall operasi matematik student tahun 5. haiyak pening~


bila dah kerja ni banyak guna kalkulator, congak2 ni benda yang senang2 je. haish, bila kena wat latihan matematik kat cd ni terpaksa la mengembalikan skill congak-mencongak. huhu~ ye lah, tak kan nak mengajar guna kalkulator pulak~ 

yeah, chaiyok!

4 comment:

e p i x ____ said...

sdang dalam proses nak jadi guru sekolah rendah ker?? :)

asilahkassim said...

epix: tak nak jadin tutor kpd anak kawan. tapi kena prepare gak la

Hami Asraff said...

Bagus2! Math is fun. (",)

asilahkassim said...

yup. math is great!

Powered by Blogger.