sebenarnya saya simpati

dengan lelaki kerana.. apabila mereka terkena sexual harrasment. mereka juga panik! haha~

situasi: speedmart, kampungku :-)

ada seorang wanita, mundar mandir dalam speedmart. tak tahu apa dia cari, tapi yang pasti semuanya kelihatan baik2 sahaja pada wanita itu, kecuali pipinya ada tanda lebam yang teruk. hmm~

di suatu sudut, kelihatan beberapa orang pekerja lelaki, yang sibuk mengemas barang, dan seronok bergelak ketawa :-) wanita tadi, bercakap2 tanpa henti, butir percakapan yang tidak jelas dan kelihatan seperti tiada arah dalam speedmart. dia bingung?

secara tiba2, wanita tadi meluru berdiri dihadapan beberapa pekerja lelaki tadi, dan dengan gembiranya dia menyelak baju dia sehingga ke paras bahu!

oh! sungguh jelas, even cctv juga capture apa yang telah ditunjukkan oleh wanita tadi. free show. dan sebelum wanita itu berlalu, dia sempat tersenyum kepada beberapa lelaki tadi. senyuman bangga, barangkali?

haha, respon lelaki2 yang pada awalnya bergelak ketawa, berhenti. tergamam. dan terkejut. muka pucat dan panik. ya, panik!

dan part yang paling kelakar ialah, bila salah seorang dari lelaki itu menjerit (manja) kepada manager bertugas.. "cik manager, kami kena sexual harrasment!!"

haha, kesian korang :-) 

semata-mata gambar hiasan

15 comment:

LadyKura said...

flasher?
;)

|| NaFiRaa || said...

errkkk..muahahahahaha..

rossoneri said...

huh????cerita betul ke x neh??..

perempuan tu??knp..

p/s:post kamu membuatku ternganga ke'blur'an seketika haha

miloicekaw1119 said...

xpham..

Jijahh @ f.k said...

hahaha terkejut sbb free show ?? atau terkejut sbb 1st time nengok ?? hehehe
tapi ye ah .. kena sexual harrasment ... mengerikan ... herkk ...

mental agaknye pompuan itu??

asilahkassim said...

girls~
ini kisah benar2 betul2 berlaku
depan mata, sy pun tengok sekali free show, tapi tak heran sangat lah kan

rasanya perempuan tu tak ok.. dia macam kena sexual harrasment atau mangsa dera, sebab muka dia lebam2 macam kena pukul

mungkin dia nak senangkan hati, maka dia jadi flasher wanita.. huhu

Emora Valeria said...

menarik~

admin said...

kat speedmart mana tu? nak usha gak.. haha

asilahkassim said...

admin: kat speedmart mangsa harrasment. wanita itu ada disekitar pekan.. hehe

maisyara Pot! Pot! said...

selamber badak! hahaha..

mysara said...

haha..:D
apa la yg xkene ngn pmpuan tu sbnarny...

bareessence said...

em..menakutkan~

asilahkassim said...

rasanya lah kan..
perempuan tu kena dera, so dia nak lepaskan tension dia jadi flasher

takut gak

LadyKura said...

kesian jugak kat pompuan tuh kalu weng sebab kena dera, etc. tapi ade jugak another possibility, orang pukul dier sampai lebam2 sebab dier ske flash.
anyway, kalu kes canni rasenye polis layan tak? kalu dier ade masalah mental boleh la dimasukkan ke spital yang sepatutnyer.

asilahkassim said...

lady kura
tu lah mmg ada possibilities la org pukul dia, kes polis tak sure pulak

tu lah masuk hosp kan lg senang. takde dia merayau2. kesian

Powered by Blogger.