saya score 16955, yeay!

seronok pulak main game jari jemari Am Assurance ni. walaupun asyik accident memanjang, hehe :-) okey, me mengaku, belum cukup syarat mahu jadi pemandu berhemah :-p

hmm, ada peningkatan markah hari ini, ini bermaksud, me dah pandai control jejari gemuk untuk drive kereta ke jalan yang benar. huhu~ korang, jom lah main game ni.. best tau.. ini bukan game "kosong" tapi financial game.. 2 in 1 game.. dapat seronok dan belajar dalam masa yang sama!

owh, markah terkini, hari ini.. tapi belum berjaya masuk hall of fame lagi.. kena teruskan usaha! chaiyok~


adoi semakin gian main game jari jemari Am Assurance, sambil mendengar bunyi mercun berdentam-dentum. oh, me sudah terror lah main game ni! hehehe :-) lihat, terkini me score 19129~

4 comment:

miloicekaw1119 said...

nk try main jugak la..

asilahkassim said...

ok g main game :-)

Anonymous said...

Jezeli interesuja cie dokladniejsze informacje na temat wnioskow o bron palna to zajrzyj na ta strone [url=http://studencki-kredyt.pl/pozwolenie-na-bron.html]pozwolenie na bron[/url].

[url=http://studencki-kredyt.pl/pozwolenie-na-bron.html]pozwolenie na bron gazowa[/url]

Anonymous said...

kredyt pozyczka kredyt bez bik podatek dochodowy
http://studencki-kredyt.pl/kredyth/ http://studencki-kredyt.pl/kredyti/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytj/ http://studencki-kredyt.pl/kredytk/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytl/ http://studencki-kredyt.pl/kredytm/mapa.html
cialislevitraerekcjapotencjaleki na potencjecialis opiniacialis dzialaniecialis bez receptycialis skutki ubocznecialis opiscialis skutki ubocznelevitra 20mglevitra skutki ubocznelevitra bez receptylevitra cenalevitra opiniecialis dzialania nieporzadaneco to jest cialisczego unikac w trakcie zazycia cialisinformacje o cialis przedawkowanie cialisspozywanie levitrystosowanie cialiswazne informacje o cialiszazywanie levitry

Powered by Blogger.