phewitt~ dapat wang!

januari adalah bulan yang syok, bulan dapat wang! apapun, tahniah kepada korang yang berjaya cashout earning hari ini, me masih merangkak lagi untuk cashout yang pertama. hmm~

last earning pada 25/1/10 dan hari ini ada payment lagi :-0!! 


oh, figure tidak gempak pun.. hehe :-) terima kasih, korang. keep on supporting ya!! 

9 comment:

Melz said...

Just jangan terlalu kejarkan mende nei :) nanti takut hilang minat berblogging hehe

neway enjoy blogging ~

asilahkassim said...

haha melz
minat memang minat
kalau tak tak aku ngadap hari2
cam takde keja

aku mau buat catatan peribadi
nama pun
sebuah kisah klasik... untuk masa depan
hehehe :-)

thanks!

zairie said...

bg a ckit wit tue.. hehe

asilahkassim said...

mintak kat melz
dia ada banyak..
hehe

- Misztake - said...

sabar2.. rm28 tu kejap je nak sampai..

asilahkassim said...

ye sabar

lady D said...

lady D baru je RM6...sama2 lah kita support antara kita ye...jauh terpaksa merangkak lg nie...aduhhhh

Mr.Z said...

dah banyak tuhh..boleh wat kenduri kesyukuran ngan duit tu ;)

Tekkaus said...

Takpe. Sedikit, sedikit..lama-lama jadi bukit. :p

Powered by Blogger.