oh, ada apa dengan cinta?

"cinta hanyalah cinta
hidup dan matiku untukmu
mungkin kah semua tanya kau yang jawab"


ada apa dengan cinta? oh, ini tajuk yang ditunggu2 oleh shameer dalam blog ni. haha~  well, me bukan nya hati kering sangat pun, kadang2 perlu berbunga2 juga. erk?

seperti biasa, baca KOSMO online adalah perkara yang mesti buat hari-hari, selain mendapatkan update terkini, boleh cari bahan nak update blog. huhu~ ok, mari berbalik kepada tajuk... ada apa dengan cinta?


 

baca berita di sini. huh, nasib baik takde rakan sepejabat yang paksa terima cinta-cinta ni. haish, bikin kacau betul. pepatah melayu ada mengatakan "hidung tak mancung pipi tersorong2" kalau orang dah tak mahu apasal tak cari orang lain je? ni nak main culik2 dan kena tumbuk plak tuh.. huh! oh, terlebih emo pula, alergik betul dengan lelaki kaki pukul ni.. kesimpulan cinta hanya menjadikan orang kurang siuman? eh?

"mahukah dikau berkahwin denganku?"


baca berita kat sini.. sweetnya lelaki yang propose siap guna tulisan kat langit, asap helikopter ke apa? "marry me sally" siapalah gadis bertuah tu? huhuh~ *berangan*.. kesimpulan, cinta itu seluas langit... dimana ada langit di situ ada cinta.. huh~

kerdilnya terasa diri.. 

jadi ada apa dengan cinta? sedih atau gembira? tawa atau tangis? fikirlah sendiri :-)

10 comment:

HAZ_SHAMEER said...

cik me..u memang hati jenis berbunga2..wehheeheee

asilahkassim said...

ye ke?

Eyriqazz said...

kadang2 cinta itu boleh membutakan mata dan hati...hik3

Inora Putri. said...

tak adventure bile cinta itu x memedihkan. betul x?

F I T said...

tak terima cinta kena bunuh? itu bukan cinta..itu ugut..fail la laki tu..adoiii

asilahkassim said...

nora: uh, tak mau lah

fit: yup, betul3

Rashid said...

cinta.. terlalu indah untuk dimadahkan. Bila ia hadir akan buatkan seseorang itu beroleh kekuatan. Senyum walaupun sedang berdepan dengan pelbagai masalah.. hehe

Tapi.. bila cinta tak lagi untukku.. apakah akan terjadi..

asilahkassim said...

takpe rashid masih ada cinta-NYA

Hanafana said...

Hoho..
cinta yang hakiki..
cinta pada Allah :)

asilahkassim said...

betul tu

Powered by Blogger.