nasib baik ada 2 piece kalau tak....

mari kita lihat siapa yang kena!


sumber berita: KOSMO!

KUALA LUMPUR – Sambutan Hari Kekasih semalam menjadi satu igauan ngeri buat pasangan pelajar institusi pengajian tinggi awam berusia 19 tahun apabila mereka ditangkap kerana berkhalwat.

Mereka ditahan di dalam sebuah bilik hotel murah di Jalan Changkat Thambi Dollah di sini ketika operasi besar-besaran dijalankan oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi).

Menurut sumber Jawi, operasi dengan kerjasama Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) itu dibuat di beberapa buah taman rekreasi dan hotel murah di sekitar ibu negara.

“Operasi kali ini membabitkan 50 anggota penguat kuasa dan ia dibuat bukan semata-semata kerana sambutan Hari Kekasih. Ia adalah operasi rutin pihak Jawi untuk membanteras maksiat,” katanya ketika ditemui.

Antara lokasi yang menjadi tumpuan dalam operasi itu ialah Taman Tasik Titiwangsa, Taman KLCC, Taman Tasik Bandar Permaisuri dan hotel-hotel di Jalan Pudu dan Jalan Raja Laut.

************************************************************************
wah-wah, advance korang berdua ni. apa barang hotel murah? huhu, bajet ke? perkara yang ditakutkan dah pun berlaku. semoga diri dan ahli keluarga dilindungi dari hasutan syaitan yang maha hebat ni!

pasti emak ngan ayah tengah bersedih, malu nak letak muka kat mana. haish, lagi lah muka ngan body dikau terpampang kat paper kosmo hari ni bukan sebab dapat anugerah dekan, tapi dengan tangan dikau cover muka dan opss, 2 piece aje? adoii, me pun malu. malu. malu (eh apsal kosmo tak letak gambar boy tu sekali, sedap2 je nak lariskan paper tayang body girl ni je, nasib-nasib)

nasi dah jadi bubur. apa nak lagi nak di kata? beringat-ingat lah, sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna..

pesanan khidmat masyarakat

6 comment:

zella said...

pandai pula tutup muka...
malu konon...

asilahkassim said...

huhuhuh

psychopath said...

hari laen bole buat. nk gak buat hari tu.

bellar0ssa said...

uih.malunye.masuk paper mcm tu..aih pe nakjadi lah remaja skrg.

asilahkassim said...

nasi dah jadi bubur...

Cik Qemm said...

iyelah,nsb ade two piece kan.

Powered by Blogger.