keyword analysis nuffnang!

hari ni baru rajin mahu intai2 keyword analysis yang nuffnang buat hari-hari. apa ye orang cari dalam blog ni? hmm~


oh, rupanya ramai yang intai blog ni nak cari maklumat pasal contest mister potato. wow, sukanya :-) hmm, rupanya ada jugak orang baca post pasal contest mister potato kat sini. hehe~

antara keyword2 yang ada 
berat anak gajah
berat mister potato
trio karektor mister potato
berat ortega
purata berat anak gajah
berat satu kanister mister potato

well, sharing is caring lah~ siapa yang tak mahu jongkong emas kan? hehe :-)

4 comment:

hanna said...

sembelih manusia???
huhuw~

lady D said...

nak tanya mcm mn nak buat keyword analysis utk nuffnang nie ye?...

Aus said...

hahahahak ,
berat anak gajh pun ada..
pelik2 je diorang ni..
hahahaha..

asilahkassim said...

hanna: oh, post lama

lady d: nuffnang dah buat. tgk je kat akaun nuffnnag

aus: biasalah :-)

Powered by Blogger.