hidup mencari peluang :-)

bila dah asyik surfing internet ni, macam2 peluang boleh jumpa. hari ni, me jumpa satu lagi affiliate program iaitu clixsense.com. hmm, apa tu? clixsense ialah sebuah paid to click program. maksudnya, kena view iklan yang dibuat oleh advertiser, dan dibayar~ ini sedikit penerangan tentang clixsense yang me copy paste dari facebook clixsense. huhu~



facebook group clixsense dah ada member seramai 12840. hmm, boleh tahan lah ramainya~


register adalah free. so secara automatik, selepas korang register dapatlah title free member. sebagai free member korang boleh join affiliate program clixsense.com ni. korang juga boleh refer kawan2 untuk join dan setiap referral akan dibayar $0.01, sekiranya kawan2 yang korang refer tu upgrade akaun clixsense mereka kepada premium account, maka akaun korang akan didebit sebanyak $2.00~

nak explain lebih2 takut salah pulak, kan? apa-pun jika korang nak join clixsense.com, silalah register sini. tapi, risiko adalah tanggung jawab  diri sendiri. anyway, selamat sukses!

2 comment:

~ ReD ~ said...

join jangan x join :)

asilahkassim said...

risiko tanggung sendiri ok:-)

Powered by Blogger.