berangan mahu ke venice.. pls :-)

sebenarnya dalam malaysia pun me tak habis tour lagi, ini kan pulak nak pergi travel oversea, walaupun orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman, tapi harus di ingat budget juga besar.. takpe angan2 dulu~


masih lagi tentang photo edit. oh belajar photoshop bukan mudah,ok. ada banyak tutorial kat internet ni, tapi banyak yang bikin kepala pusing, hehe :-) untuk picture ni me edit pakai picasa 3 je, huhu. cepat&mudah~

8 comment:

JHaZKiTaRo said...

venice mmg sgt best!!! anyway, salam jauh dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput laa singgah ke my blog.. :)

asilahkassim said...

oh, jelesnya. kamu pernah pegi eh?

Nabiel said...

adeehhh~
bler la dpt merase pegi!huhuhu

asilahkassim said...

ala.. betul3
bila nak pegi

Syafiq Kadiran said...

wahh!!!
berangan nk g venice gakk ngn insan tersayang...
hehehehe

asilahkassim said...

wah
takpe angan2
semoga jadi kenyataan

bareessence said...

jom! jom! jom! kite ke venice~

asilahkassim said...

adoi
huhu budget lari
takpe one fine day

Powered by Blogger.