belajar benda baru :-)

surprise! surprise! syoknya kalau hari2 ada berita gembira :-) hmm, sekurang- kurangnya dapat mengurangkan ketegangan harian. huhu~ 

aktiviti setiap hari ialah check website nuffnang! ye lah mana tahu kalau-kalau ada pertambahan rm.. huhu~opss, tapi pesanan otai2 blogger, jangan berblog sebab rm akan diingati selalu.. (chewah, siapa lah otai tu ye?)

akhirnya hari ni, me dah tahu apa itu metered earning. rupanya buffered earning ni, akan berlansung dalam satu tempoh promosi, sampai satu peringkat dimana, habis tempoh promosi berlansung, buffered earning akan berpindah column ke metered earning dan jumlah rm terkumpul akan didebit kedalam akaun.. al-kisahnya~


hmm, korang pulak camne? dah berkumpul2 metered earning?? hehe, me baru merangkak2 macam siput la ngan nuffnang ni. adoii, bila lah nak maju :-)


hmm selain metered earning, leaderboard pun dah up 1 bintang.. suka betul :-) kalaulah nuffnang bagi surprise setiap hari, kan syok? huhu~

12 comment:

wunny said...

wahhh..x tau pn ad prgkat earning..hihi..ingtkn sumenye sumbt dlm satu ktgori :P

asilahkassim said...

ok, so belajar benda baru, hehe :-)

Mr.Z said...

bagus2, blaja benda baru..hehe, kalau unique visitor dah cecah 3k cm2 nanti, boleh pindah ke innity lak..hehe..sy pun x cecah lg..

asilahkassim said...

mari usha sama2
huhu

Aus said...

thaniah le..
aku xpenah dapat pun mende2 tu..
ahaha..


Komik Blogger Gathering

Anonymous said...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it is very good if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

hizaki said...

best la..dah gerak,

my nuff pla mcm tiada apa-apa jak..

asilahkassim said...

aus, hizaki.. sabarlah korang menunggu ok. really take times~

iedaLUVsham said...

wah!! clap!! clap!! tahniah :) aku lagi merangkak, dh sethn berblog baru nak pasang nuff..ekeke!! ruginer aku neh! :)

asilahkassim said...

ieda, setiap sesuatu perkara yang baru pasti ada langkah permulaan, yg penting tak berenti mencuba.. hehe

Jutawan Senyap said...

conratz...

asilahkassim said...

congats?
ala belum pernah cash out pun tau.
huhu

Powered by Blogger.