yeay! more to go~

alangkah indahnya hari ini.. walaupun kepenatan mental, tapi hati berbunga2 :-) hmm, nuffnang update earning hari ini. macam mana earning korang? tahniah kalau dah boleh cashout kali pertama, kedua dan seterusnya :-) me? perjalanan masih jauh.. huhu~

last earning update  on 18/01/10 setelah 7 hari nuffnang update lagi!!



menjadikan jumlah terkumpul: 


 jangan gelak tengok figure ni, huhu~

p/s: terima kasih kawan2 :-) 

18 comment:

just call me uncle said...

RM16 banyak tuuuu uncle ingat lagi ..dapat RM6 jer hahaha sampai lupa diri megah hahahahah semoga di lain masa akan mendapat lebih dari tu..idup nuff!!!

JAI said...

oklah tuhh..at least ada gak...

asilahkassim said...

haha.. yup :-) tapi sikit2, lama2 jadi bukit.. amin

ARC said...

hahah dpt buffered tp rm16 je
same ngan aku hak3

Cita-cita kami nak jadi angkasawan part2

asilahkassim said...

lol knp kalau de buffer kena banyak ke? haha.. ntah la layan je la nuff ni :-)

eyes143.. said...

anin pnya 4 hengget jer..

sobsobsob

Faarihin said...

singgah di sini tuan umah.. wah.. dah meningkat.. tahniah2.. pas ni leh blanje.. hohoho.. (^__^)

asilahkassim said...

eyes 143: takpe kita kumpul sama2.. sikit2, lama2 jadi bukit

faarihin: ye tambah jangan tak tambah..hehe

noor afzan said...

wow..ada buffered earning la die..kite xde pun..
sob2

asilahkassim said...

noor afzan: sabar, penantian buffer akan berakhir.. hehe

redplasticbag said...

tak de mendanya nak gelak
hee
ok la tu
ade gk income :)

asilahkassim said...

redplasticbag: hehe, layan~

sonata anak kancil said...

tahniah la...saya tak cek pun! tatau la ade ke idak...biaq pi la...

asilahkassim said...

sonata anak kancil: tu yang banyak tu.hehe

pudding pie said...

lebih kurang sama la kita nye nuff
hehehe

gd luck!

asilahkassim said...

sama dan akan terus meningkat!
hehe

Syima Syaz said...

okla...saya punye baru bape hengget!hahaha

nursarah said...

tahniah. I tak pernah dapat buffered earning. huh

Powered by Blogger.