wonderful weekend, wonderpets!

apa yang penting, kerjasama.. 

seronoknya! at last jumpa weekend cuti panjang.. hehe~ meriah- meriah, masih mood orang kawin, maklumlah nombor cantik 10.01.10~ sudah terlepas tarikh ini (uwaaa~)

me akan jumpa 2 orang kawan baik-miss wonderpets, cik net and cik may~ agenda utama pastilah ke rumah fazek (yang nak kawin ahad ni). tapi sebelum itu, haruslah meronggeng di area2 kl ni, maklumlah turun sekali sekala, tak gitu cik may?

jangan lupa event coklat kita, berlansung di mid valley exhibition centre. 8am to 9pm! me mahu seret may n nonet bersama.. mari2 kita makan cokelat :-) i like~ harap2 event ni lebih besar dan gempak, compare to pesta coklat hari tuh!!

10.01.10 ada 3 orang kawan yang kawin, minta maaf boleh attend satu majlis kawin sahaja, sudah pre-book.. kena kerja, huhu :-) anyway, me mahu ucapkan selamat pengantin baru, semoga kekal selamanya.. jangan gaduh2, jangan nakal2.. ehehe~

nani n amat: bahagia selalu.. amat! please take care my fren!!
fazek n zali: see u on wedding day~ haiyak: mahu kasi gegar!!
amy n khaidir: semoga bahagia, kekal selamanya

hmm, mula mencari tarikh yang ala2 cun untuk hari kawin nanti.. (harap2 calon sudah ada pada masa itu.. kui3~)


5 comment:

IxoR@ said...

mmg tak nafikan...

hari bersejarah, kena la cari date yg sesuai....

:D

asilahkassim said...

betul2!!

kenwooi said...

weekends are fun =)

kenwooi.com

Wan SheVa said...

nk coklat!!

asilahkassim said...

kenwooi
weekend are super duper fun!!

wan
takde pe yg menarik kat exhibition tu. coklat nak makan pun, bhy, tak sure halal ke tak?

Powered by Blogger.