update duit poket :-)



tahniah kepada sesiapa yang cashout earning nuffnang hari ni.. jealous betul! rupanya ada banyak campaign dalam bulan satu ni kan, panjang lebar summary earning.. huhu :-) 

me? perjalanan nak cashout masih jauh.. (sedey~) tapi semangat masih utuh..haha :-) berusahalah!!

"sila jangan gelakkan jumlah earning ini"

18 comment:

luvly mya said...

saye punya nuffnang earning pown masih tersangat jauh ag nak cash out..sigh!

asilahkassim said...

takpe kita cuba k

Zuewairy said...

sikit2..lama2 jadi bukit.. jgn riso;)

pikaka said...

mari berusaha! hehe :D

Melz said...

tape kayuh pelan² na:)

asilahkassim said...

zuewairy: ye, betul tu!
pikaka: marilah mari, kita berusha
melz: yup, thanks!

MisS Cinta_ati said...

cayok²!!!

yanmie said...

takpe sikit2 lama2 jadi bukit..

asilahkassim said...

miss cinta & yanmie: yup, betul3

Mr Kamikaze said...

Tak pe..sabar..kejayaan tak dtg bergolek

ARC said...

perghh hebat ar..cane dpt buffered...

Kisah Profesor Yang Ujub

Harapan seorang wanita

asilahkassim said...

mr kamikaze: yup, sebab tu la kena berusha

arc: camne ah? sy pun tak sure. tiba2 ada.. hehe :-)

eyes143.. said...

sy bru 4.50..
ngee

asilahkassim said...

eyes143
yup berushalah

lady D said...

sama ler kita....

asilahkassim said...

ladyD
sy pun sama :-)

: bluedianthus : said...

Buffered earning..mesti dah banyak kali cashout ni kan..:)

asilahkassim said...

lorr.. takde baru rm8.50 je.. haha :-)

Powered by Blogger.